Portada >  > Activitats > MUsoundbabies

del 19 de setembre fins al 21 de novembre de 2020 - MBACAS

DIDÀCTICA I FAMILIAR

MUsoundbabies

SALES DEL MUSEU

Musoundbabies uneix els conceptes de música, museu i bebé, i consisteix a realitzar visites dinamitzades als museus i les seues exposicions temporals aplicant tècniques d’educació musical.

Mitjançant la música, els xiquets de 0-3 anys, acompanyats per la seua família, podran expe- rimentar i gaudir dins del context de l’exposició d’una visita singular, i d’aquesta manera s’ofereix l’oportunitat de visitar exposicions a un tipus de públic, fins al moment descurat en els museus i centres d’art, i fonamental en la seua projecció de futur com a emissors de cultura.

Durant la mitja hora d’espectacle les famílies podran gaudir d’una de les sales dedicades a la ceràmica i viuran una experiència musical dins d’aquesta.

PÚBLIC Familiar de 0 a 3 anys. Els xiquets i xiquetes hauran d’anar acompanyats d’una persona adulta durant l’activitat.
AFORAMENT Fins a completar-ho
DURADA 35 min. aprox.
ORGANITZA Institut Valencià de Cultura 

19 DE SETEMBRE
21 DE NOVEMBRE

Dissabte...11.00 h


GRATUÏT

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

MUSEU DE BELLES ARTS DE CASTELLÓ

Tel. +34 964464525/26
museubellesartscastello@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
    Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info