Portada >  > Exposicions > Exposicions actuals > LA PLENITUD A L'ORIGEN 365º. EUGENIO RECUENCO
.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

del 23 de maig fins al 15 de setembre de 2024 - MBACAS

Exposició

LA PLENITUD A L'ORIGEN 365º. EUGENIO RECUENCO

En el projecte 365º, Eugenio Recuenco crea una sèrie impressionant que és avantguardista estèticament, conceptualment i substancialment. 365º és un viatge fotogràfic a través dels assumptes mundials, des de les arts de l’edat mitjana fi ns a les xarxes socials, així com els assumptes polítics actuals. Recuenco reimagina esdeveniments mundials en xicotets microcosmos.

Els seus escenaris a vegades subtils i sovint elaborats es construeixen de manera cinematogràfi ca. Aquestos es limiten a la caixa de la sèrie, que mesura 3 metres d’alt i 2,5 metres d’ample. En esta sèrie, Recuenco reinterpreta l’11 de setembre, col·loca als soldats d’assalt d’Star Wars, fa referències a Edward Hopper i Jan van Eyck, vist a María com Superwoman i fa que Donald Trump siga envoltat per ballarines de xou.

L’artista analitza subtilment la realitat en les seues obres i posa un espill enfront de la societat amb ironia, falsa percepció i poder visual. 

Preus: SALA D'EXPOSICIONS TEMPORALS. ENTRADA LLIURE

Descargas

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

MUSEU DE BELLES ARTS DE CASTELLÓ

Tel. +34 964464525/26
museubellesartscastello@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
    Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info