.

.

.

.

19 de maig de 2021 - MBACAS

INTERCANVIS. Club de cultura

JAVIER JAEN

COORDINACIÓ: Eric Gras

La mirada de Javier Jaén (Barcelona, 1983) es pot degustar en els més de cent cartells que ha creat per al Centre Dramàtic Nacional o en les il·lustracions que dissenya per a The New York Times, The New Yorker, The Washington Post, Time o National Geographic, on plasma la seua particular cerca de l'essència de les idees mitjançant un pensament lateral portat a l'extrem. Una desconstrucció del concepte que podria denominar-se alquímia audiovisual.

Jaén és un dels més reconeguts i subversius comunicadors gràfics del territori nacional i acaba d'arreplegar en un llibre —Greetings from Javier Jaén Studio (Counter-Print Books, 2020)— gran part de les seues múltiples creacions artístiques i, per primera vegada, publica textos sobre la seua vida personal i professional. Més que com a dissenyador i il·lustrador es veu més com a “traductor” de conceptes i històries en imatges: «M'interessa més el contingut que la forma, crear contingut estimulant, ja siga gràficament o conceptualment. Cal intentar evitar la pol·lució visual i el soroll.»


Dimecres...19.30 h. GRATUÏT (Fins a completar l'aforament)

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

MUSEU DE BELLES ARTS DE CASTELLÓ

Tel. +34 964 72 75 00
museubellesartscastello@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
    Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info