.

.

.

.

17 de desembre de 2021 - MBACAS

Trobada

MANUEL BORJA-VILLEL· AJORNAT

Intercanvis. Club de cultura

AJORNAT | Per raons alienes a l’IVC, la trobada s'ajorna al dia 11 de gener. Disculpen les molèsties!
Manuel Borja-Villel (Borriana, 1957) és historiador de l’art i una de les grans referències en aquest camp a nivell mundial. Va ser director de la Fundació Antoni Tàpies de Barcelona des de la seua inauguració, al juny de 1990, fins a juliol de 1998.
Així mateix, de juliol de 1998 a gener de 2008, va ser director del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA). Entre les exposicions que va presentar en el MACBA destaquen les dedicades a Vito Acconci, El Lissitzky, Öyvind Fahlström, Peter Fischli & David Weiss, Robert Frank, David Goldblatt, Luis Gordillo, Raymond Hains, Richard Hamilton, William Kentridge, Perejaume, Michelangelo Pistoletto, Gerhard Richter, Martha Rosler, Antoni Tàpies, entre altres.
Des de gener de 2008 és el director del Museu Nacional Centro de Arte Reina Sofía (MNCARS), un dels grans museus i amb major prestigi a nivell internacional.
COORDINACIÓ: Eric Gras

GRATUÏT

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

MUSEU DE BELLES ARTS DE CASTELLÓ

Tel. +34 964 72 75 00
museubellesartscastello@gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
    Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info