Arqueleogia

En la secció d'arqueologia, el Museu de Belles Arts de Castelló exhibeix el llegat de les diferents cultures que han poblat aquesta zona geogràfica al llarg de 200.000 anys d'història, en un recorregut cronològic que revisa els principals períodes històrics: Paleolític, Neolític, Edat del Bronze, Cultura Ibèrica, Roma Republicana i Imperial, fins a arribar al Món Islàmic, origen de la majoria dels pobles castellonencs.

Diferents recursos multimèdia, pantalles interactives i escenografies que reprodueixen els contextos originals han estat instal•lats en aquestes sales per a facilitar l'accés al coneixement dels diferents aspectes que van envoltar aquestes cultures. El desenvolupament de l'agricultura, el progrés tecnològic en la fabricació d'objectes i estris, les tècniques ceràmiques, els primers processos metal•lúrgics, així com els ritus funeraris i el naixement de les arts religioses són alguns dels aspectes de caire científic que es poden contemplar en aquesta secció.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

MUSEU DE BELLES ARTS DE CASTELLÓ

Tel. +34 964464525/26
museubellesartscastello@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
    Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info