Belles Arts

La secció de pintura i escultura del Museu de Belles Arts de Castelló es situa a les plantes segona i tercera del museu i reuneix creacions artístiques que van des del segle XIV fins al primer terç del segle XX. S'exhibeixen obres de: Francisco de Osona, Juan de Juanes, Taller de Zurbarán, Vicente Castelló, Juan Ribalta, Gregorio Bausá, Urbano Fos, José Orient, Jerónimo Espinosa, Vicente Salvador Gómez, José Camarón, Luis Antonio Planes, Julio Romero de Torres, Lluís Rigalt, José Benlliure, Roberto Domingo, José Mongrell, etc.

Dipòsit del Museu del Prado: José de Ribera, Giuseppe Recco, David Teniers, Justo Gandarias, Antonio Solá.

Per la seua raresa, mereixen una menció a part els dos tarjes i els dos pavesos del segle XV, que figuraven com aixovar funerari en els sepulcres de Luis Cornell i Dalmao de Cervelló a la Capella de San Martí de la Cartoixa de Vall de Crist.

La tercera planta està dedicada als artistes pensionats per la Diputació Provincial de Castelló: Gabriel Puig Roda, Francisco Viciano, Vicente Castell Doménech, Juan Porcar Ripollés, Francisco Gimeno Baró, Vicente Ferrer Alambillaga, Rafael Sánchis Yago, Juan Bautista Adsuara, etc.

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

MUSEU DE BELLES ARTS DE CASTELLÓ

Tel. +34 964464525/26
museubellesartscastello@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
    Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info