Portada >  > Exposicions > Històric d'exposicions > ART EN UNA TERRA ERMA, 1939-1959
.

.

.

.

.

.

.

.

del 19 de maig fins al 04 de setembre de 2022 - MBACAS

Exposició

ART EN UNA TERRA ERMA, 1939-1959

ORGANITZA: IVAM / INSTITUT VALENCIÀ DE CULTURA
El final de la Guerra Civil espanyola i el de la Segona Guerra Mundial proposen mons antagònics, escenaris radicalment diferents, però tots dos han d’edificar-se sobre una terra erma: sobre el dolor i els enderrocs materials i ètics que la destrucció absoluta de la guerra produeix. I han de fer-ho en condicions vitals complexes: en l’exili, en l’emigració, en la repressió. Es tracta d’una conjuntura històrica fonamental en les decisions poètiques, discursives o estilístiques, en la mirada i el pensament de la humanitat.
Constituïda fonamentalment per obres de la col·lecció de l’IVAM, aquesta exposició proposa l’acostament a aqueix context determinantt, des d’obres d’Albers, Alfaro, Brossa, Catalá Roca, Buch, Buñuel, Miguel de Miguel, Dubuffet, Duchamp, Ferrant, Fontana, Francés, Gil, Julio González, Gorky, Gottlieb, Gumbau, Krasner, Masson, Michaux, Millares, Miró, Newman, Oteiza, Palazuelo, Pascual de Lara, Renau, Matilde Salvador, Saura, Sempere, Reinhardt o Val del Omar, entre altres.

Preus: GRATUÏT

SALA D'EXPOSICIONS TEMPORALS INAUGURACIÓ: 19 de maig a les 19.00 h

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

MUSEU DE BELLES ARTS DE CASTELLÓ

Tel. +34 964464525/26
museubellesartscastello@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
    Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info