Portada >  > Exposicions > Històric d'exposicions > PACO ROCA DIBUIXANT AMBULANT

del 07 d'octubre fins al 12 de desembre de 2021 - MBACAS

EXPOSICIÓ

PACO ROCA DIBUIXANT AMBULANT

ORGANITZA: Institut Valencià de Cultura
L’exposició mostra xicotets tresors del mètode de treball i el procés de creació de l’artista amb peces originals de quasi tots els seus còmics.
Aquesta mostra pot considerar-se el making off de la part més important de l’obra de Paco i, per això, la seua visita és imprescindible si volem bussejar en els seus processos creatius i gaudir de la seua manera de donar a llum a les seues idees i projectes.
Podem considerar DIBUIXANT AMBULANT com una exposició d’ampli espectre, volent amb això dir que no sols es dirigeix a coneixedors de l’autor o amants i seguidors del món del còmic, sinó que és una mostra del grat d’un públic molt heterogeni en edat i gustos.
L’exposició està pensada per a ser molt didàctica, segons Paco Roca. La idea és que el públic comprenga el que s’amaga després d’un treball creatiu.
 

Preus: GRATU

SALA VESTÍBUL

culturarts generalitat valenciana

© Institut Valencià de Cultura

Plaça de l'Ajuntament, 17
46002 València

MUSEU DE BELLES ARTS DE CASTELLÓ

Tel. +34 964464525/26
museubellesartscastello@ivc.gva.es

Nota legal

Contacte express

Accepte les condicions i la
política de privacitat

Subscripció al newsletter

Accepte les condicions i la
política de privacitat
    Sol·licitem el seu permís per a obtindre dades estadístiques de la seua navegació en esta web, en compliment del Reial Decret Llei 13/2012. Si continua navegant considerem que accepta l'ús de cookies. OK | Més info